I valet och Kvalet… 1/365

132/365

Ja, vilken ska man välja bland alla godbitar?
Där var valet inte så svårt men jag har verkligen varit i valet och kvalet nu i början på 2019 om jag ska vara med i 365 Foton en gång till. Deltog för första gången 2016 och gick i mål. 2017 var jag också med men hoppade av under sommaren då jag kände att jag inte hann med. Nu har jag anmält mig igen och ser fram emot att av temalistan inspireras att fotografera mera plus att möta övriga ”gamla” och nya deltagare.
Det viktigaste är inte att nå målet, det är vägen dig som räknas.

 

18 reaktioner till “I valet och Kvalet… 1/365

  1. Tack Karin!!
   Jättekul att vara med igen men just nu får jag ingen ordning på min ”nya blogg” då den på något sätt sitter ihop med den andra jag har. maltanita.com Hoppas det löser sig så jag kan ägna mig åt fotografering istället 🙂

   Gilla

 1. Jag kan skriva under på allt det du skriver 🙂 Och ovanpå det kommer för mig att jag nästan bara fotat boktravar under 2018, och så kan jag inte fortsätta. Det skall bli roligt att följa varandra litet mer kontinuerligt igen!

  Gillad av 1 person

  1. Kände verkligen att jag inte längre visste vad och varför jag skulle fotografera. Inspirationen är tillbaka, får se hur länge den varar, min andra blogg får nog gå på sparlåga tills vidare. Tack för din kommentar Claes.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.