12 reaktioner till “Mitt paradis 10/365

 1. Hej Anita! Skoj att titta på dina fina bilder 🙂
  Du kommenterade en bild på min sida härom dagen och nämnde att du inte kunde lämna dina uppgifter. Jag är helt ny med det här med en blog och är inte helt säker på vad du menar. Finns det begränsningar på min blog?`I så fall måste jag nog välja en annan blog-leverantör…
  Tack för att du tog dig tid att kika förbi min sida 🙂

  /Petter

  Gilla

 2. Hej Anita! Det har varit skoj att titta på dina fina bilder 🙂
  Du besökte min sida härom dagen och nämnde ett problem med att lämna uppgifter. Jag är helt ny med det här med blog och vill fråga dig som har mer erfarenhet om du anser att jag ska byta blog-leverantör? Jag vill ju gärna ha en sida som är enkel att besöka…

  Hilsen
  /Petter

  Gillad av 1 person

  1. Hej Petter och tack för ditt besök hos mig och din kommentar.

   Svarar här och även hos dig:
   Du har vad jag kan se blogspot som leverantör, vilken jag inte behärskar, medan jag har wordpress. Fast när jag tittar på din kommentar hos mig står det petterhalden.wordpress.com och när jag klickar på den länken hamnar jag här. pettersfoton.blogspot.com Nu blev jag lite förvirrad över om du har blogspot eller wordpress

   För mig är wordpress ett självklart val då jag har använt mig av den sen jag började blogga 2011. Andra vänjer sig vid blogger, blogspot och tycker att det är det bästa så att rekommendera vilken du ska ha är svårt då jag bara testat wp.

   När jag ska kommentera har jag inga val under fliken, Välj profil, jag kan inte skriva in min WordPressadress ”anitasmalta.blog” någonstans utan måste kommentera via mitt Google konto. Klickar man på min gravatar ska man komma till min blogg men som det är nu fungerar det inte. Inget stort problem alls men förmodligen en inställningsfråga hos dig. Vet inte om du blev så mycket klokare av mitt svar men hoppas att det går bra med bloggandet i fortsättningen. Har du några frågor om WordPress hjälper jag gärna till, så gott jag kan.
   Med vänlig hälsning // Anita

   Gilla

 3. Vacker bild på den vackra blomman! Ljuvliga färger! Jag har bara hört namnet Papegojblomma så roligt att lära sig ett nytt namn! Och VARMT TACK för din fina kommentar inne hos mig! Den och de andra gjorde mig så glad!! :O)

  Gillad av 1 person

  1. Nu blev jag osäker, Papegojblomma är nog det vanligaste så jag var tvungen att googla, kanske tänkte jag helt fel. Men tydligen har den fler namn. Tack snälla för din kommentar Anneli!!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.