6 reaktioner till “Fästning 25/365

  1. Vacker bild! Ett tips är att tänka tredjedelsregeln i såna här bilder. Det betyder att det svarta ska vara en tredjedel av bilden på höjden och himlen två tredjedelar. Eller tvärtom. Det gör bilden mera harmonisk och tilltalande för ögat!

    Gillad av 1 person

    1. Tack Anneli! Uppskattar mycket tips som dessa och önskar att det fanns mer av sånt här bland oss deltagare. Det behöver ju inte alltid vara proffesionella råd, som du ger här. Det kan räcka med att ”kanske skulle du gjort så här istället, eller färgerna är lite för starka osv…

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.