11 reaktioner till “Tyngd 30/365

  1. Tusen tack ”Jag”!! Har du hittat hit iallafall 😉 Det glädjer mig!! Som du kanske ser är det inte så mycket aktivitet här och jag har svårt att hinna med att besöka övriga deltagare. Men än så länge är det bara roligt.

   Gilla

   1. Det dök upp i mitt flöde och jag märkte inte vilken blogg det var förrän efteråt. Men så kan det ju vara, jag hinner nog inte med alla inlägg men lite då och då. Låter bra att det är roligt, det är väl det som är meningen, att man ska känna sig kreativ.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.