Naturområde 36/365

Från helgens promenad i Għajn Tuffieħa Bay. Ett helt fantastsiskt naturområde som jag trots mina arton år här på ön inte upptäckt förrän nu. Tack vare Fanny 🐾🐾🐕 finner vi ständigt nya platser där hon får springa fritt, plus att jag älskar att vandra i naturen.
Tema Nr: 201

12 reaktioner till “Naturområde 36/365

 1. Vilken fin bild på ett vackert landskap. Det ser härligt ut med glitter i havet och blå himmel. Jag uppskattar dina sommarbilder. Det är sådan kontrast mot våra minus 15, blåst och snöfall.

  Gillad av 1 person

 2. tack, tack, tack för att du är åter i fotoutmaningen! Jag älskar dina bilder och jag vill verkligen åka till Malta. Kom just på varför jag tappade bort din blogg….det var för att jag ständigt påmindes om att jag borde åka till din ö och aldrig lyckades göra det. Då jag är i mer balans med allt just nu kan jag njuta och påminnas av att Malta är destinationen jag ska till framöver.

  Gillad av 1 person

  1. Tack Snälla Annika för alla fina, fyndiga och roliga kommentarer! Såå uppskattat ska du veta och kommer du till Malta så måste du tala om det för står jag här och bara väntar 🙂

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.