8 reaktioner till “Cykelväg 51/365

  1. Man går väl på trottoaren. Nej, jag skulle inte vilja cykla här på Malta, speciellt med tanke på att de få cykelvägar som finns kan vara fulla av hålor och att de rätt som det är bara tar slut. Det fanns plötsligt inget utrymme kvar för en fortsatt cykelbana… Hur tänkte de…. 😕

   Gilla

   1. Jaha och jag tänkte att ni måste ha fina cykelvägar med tanke på klimatet, ni kan cykla året om. Synd det är ett så härligt sätt att ta sig fram, speciellt med hund. Jag är uppvuxen med Vorsteh jag har cyklat massor med dessa hundar på skogsvägar, helt underbart.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.