Varmt till kallt! 67/365

En svalkande isté är gott när det är varmt. Allra godast är när den är tillagad som här. Det vill säga kokat vatten, riktigt té, citronskivor, massor av is och oftast utan socker. Den kan vara lite varm i botten då den serveras men förvandlas snart från varmt till kallt! 
Tema Nr: 335

17 reaktioner till “Varmt till kallt! 67/365

  1. Tack Eva för alla kommentarer hos mig. Har haft problem med min dator sen vi kom hem till Malta i tisdags. Kommer förhoppningsvis snart kunna besöka dig och andra deltagare. Lite jobbigt när datorn krånglar vilket visar hur beroende vi av den. 🙂

   Gilla

  1. Den var god 😀 Tack för din kommentar snälla! Sen respons beror på att min dator har krånglat sen jag kom hem till Malta. Hoppas snart vara ikapp för besök hos dig och övriga deltagare.

   Gillad av 1 person

  1. Tack snälla! Hemma på Malta igen och äntligen hos Fanny 💕 Hon har gått ner lite i vikt men annars är hon som vanligt pigg och lekfull.
   Lite sen respons jag vet, men min dator har krånglat sen vi kom hem. Nu fungerar den äntligen som den ska men jag har mycket att ta igen bådfe när det gäller arbete och blogg 🙂

   Gilla

 1. Du menar egentligen alltså bara kallt te med citron i? Jag dricker inte varma drycker och speciellt inte te men iste har jag druckit en gång och det var jättesött! Vacker bild och snyggt med det kalla i det blå till den varmgula färgen på drycken! Detta är ett tema från mig! 😁

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.