13 reaktioner till “Där bakom78/365

  1. I nearly didn’t ”Like” this one because it looks like a weed that I haven’t been keeping on top of in the garden – consequently your photo reminds me of my unfinished work! But thank you anyway Anita 🙂

    Gilla

  2. Det är en bra tolkning på temat! Du har väldigt kort skärpedjup på denna bild och sedan har fokus råkat hamna på knopparna och då blir den blomman som är framför knopparna suddig och det är den som man ser först i bilden så jag förstår att du inte är helt nöjd med skärpan i bilden! Hade du fokuserat på blomman i mitten så hade knopparna blivit lagom skarpa och du fått till det du velalt! MEN, med det sagt så gillar jag bilden ändå! Den fungerar eftersom temat är ”där bakom”.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.