15 reaktioner till “Ensam kvar 83/365

 1. Får syn på den här bilden och vill kommentera trots att jag sagt att jag följer din huvudblogg. Det är nämligen så att jag är lite fascinerad av naturen kontra den lilla människan. En så härlig bild där man verkligen känner av människans litenhet, där himlen format sig efter berget och där vägen och trädet pekar mot den ensamma lilla människan högt där uppe. Toppen!

  Gillad av 1 person

  1. Tack snälla Du! Visst kan man väl kommentera även om man inte följer utan just för att man spontant känner för det. Är liksom du fascinerad av människans litenhet i förhållande till naturen och är glad över att du såg vad jag ville visa med bilden. Blir lika glad varje gång du skriver en kommentar hos mig, speciellt när det sker som här, nästan lite motvilligt 😉 Önskar dig en trevlig helg!!

   Gilla

 2. Vilken underbart läcker bild Anita! Först ser man det gröna sköna och den vackra blå himlen med inslag, men när jag tittar närmare så ser jag en liten människa mitt i, helt underbart 🙂 🙂 🙂

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.