12 reaktioner till “Tidskrävande 105/365

    1. Thank you for your comment Brad! Yes, and for no specific reason. They build these walls by hand when they make some of the roads wider right now here i Malta. Not everywhere but in some places, usually where there are no buildings behind. I don’t know why, it must take a lot of time, perhaps a tradition.

      Gillad av 1 person

    1. Tack Marie! Finns nog betydligt enklare sätt att skydda mot buller och dessutom är det sällan någon bebyggelse bakom, oftast naturområden. Förmodar att det är tradition men vilket jobb med alla dessa stenar!! 😀

      Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.