16 reaktioner till “Kattporträtt 131/365

  1. Visste faktiskt inte att du var rädd för katter och den här ser ju lite lätt lömsk ut så den bilden var nog inte så lyckad för dig.

   Gilla

 1. Vilken underbar kisse! Tur att folket däromkring bryr sig om katterna! Jättefint porträtt på den söta kissen! ❤
  Jag såg dina ord om bruset i min bild! Du har alldeles rätt i att det inte är något som finns mycket i min bild och jag hade lite svårt att sätta ut bilden men sedan tänkte jag: varför inte! Den inte överhuvudtaget brusreducerad och det kanske jag borde ha gjort!
  VARMT TACK för dina fina ord om Tufsen! Det är fortfarande som ett stort öppet sår och gör ont men jag är så tacksam över alla bilder jag har på henne! Vid min säng har jag en stor förstoring med en av mina favoritbilder på henne och där pratar jag med henne varje kväll när jag lägger mig! Så i stället för att ligga på min arm som hon alltid gjorde så vakar hon över mig från ovan!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.