15 reaktioner till “Rumpa 187/365

  1. Idag skulle hon. Vi har precis kommit hem efter en dag vid havet och Fanny gick i vattnet alldeles av sig själv. Till slut vågade hon sig även på att simma 😁 Tack för din kommentar Eva!

   Gilla

  1. Fanny är lite mer trögbedd men i helgen gick hon i själv där det var grunt och sen simmade hon ut en bit för att lika snabbt simma tillbaka. Det tar nog en tid innan hon känner sig riktigt trygg i vattnet. Ingen ny vovve på gång efter Pajas? Tycker det känns som att när man väl en gång haft hund är man fast🐾🐾 🐕 Fanny är min första och när vi flyttat ska vi köpa en kompis till henne. Fast inte en Basenji till 😀

   Gillad av 1 person

   1. Jag har haft hundar i mitt liv även efter Pajas genom min sambo och hennes vuxna barn, bl a labrador och grand danois, men någon egen hund har jag/vi inte f n. Men man vet ju aldrig. Kanske kan bli någon i framtiden 🙂

    Gillad av 1 person

 1. Fantastiskt att Fanny badar. Hennes föräldrar är vettskrämda för vatten, de vill inte ens bli blöta om tassarna. Har aldrig tidigare hört talas om en badande basenji.

  Gillad av 1 person

  1. Nu har hon lärt sig att gå i själv där det är grunt och för några dagar sen simmade hon ut till husse som var ute på djupare vatten. Fast hon vände ganska så snabbt tillbaka till det grunda vattnet. Tror hon vänjer sig snart eftersom det svalkar nu när det är över 30 grader här på ön.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.