Utfodring 190/365

På Midsommarafton hade vi pick-nick nere på klipporna vid medelhavet.
Fanny var naturligtvis med och utfodrades med grillad kyckling som hon tycker om.
Tema Nr: 329

Tar med den undre som bildbevis. Är inte är helt nöjd med den då det saknas skärpa på makens händer och på maten. Blev också ett varmare ljus i den övre. Eller vad tycker du?

6 reaktioner till “Utfodring 190/365

 1. Vad gott för Fanny att få kyckling! Men ta gärna bort benen. Tillagade ben av fågel o fläsk blir spröda och vassa och kan ge skador inuti magen. Även fiskben kan vara luriga. Tror det är någon tumregel med ben från kött som börjar på F, med då gäller det att tänka: fågel inte kyckling, fläsk o inte gris, fisk o inte lax, så inte helt tillförlitlig regel.

  Gillad av 1 person

  1. Tack Marianne! Jättebra att veta. Vi brukar ge henne hela kycklinglår och vingar. Ska undvika ben från nu. Hon får rått rött kött ibland som hon älskar. För ett par veckor sedan jagade hon två kaniner som hon ”lyckades döda”. Inte kul men hon är ju en jakthund. De döda kaninerna brydde hon sig inte om efteråt.

   Gilla

   1. Klart en jakthund jagar. inte mycket att göra åt. Kaniner brukar ju bli lita av en plåga, så kanske tacksamt att stammen hålls nere.

    Gillad av 1 person

   2. Här är kaniner ingen plåga, iallafall inte för mig och där Fanny fann dem brukar de normalt inte vara. Visste du att kanin är Malta’s Nationalrätt. 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.