12 reaktioner till “Mystik 239/365

  1. JA! Vilken bra tolkning! Det finns inget jag önskar hellre tror jag än att våra djur kunde kommunicera med oss så vi verkligen förstod och inte behövde gissa! Just nu står min katt och gräver på min rygg. Jag tar bort henne och hon går tillbaka sekunden efter! Så har vi hållit på fem gånger nu! Något vill hon…förmodligen att jag ska ägna mig åt henne och inte sitta vid datorn! 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.