7 reaktioner till “Flyktig 323/365

  1. Japp, det är flyktigt!!
    Tack för dina kommentarer! En fråga, vad menar du med att jag har gjort det knepigt för mig själv? Jag undrar om jag inte misstolkar dig lite där men snälla förklara gärna! Jag får fylla i alla uppgifter hos alla varje gång! Det behövde jag inte för ett par år sedan men nu är allt borttaget så det är en av anledningarna till att vissa bloggar är lite jobbigare att kommentera i. Och ja, jag håller med om att det är konstigt att vara med i en fotoutmaning och bara köra sitt eget race utan att titta in någonsin hos någon annan! Det är det som är det roliga att se hur andra tolkat sina teman! Och så får man ju också tips på hur man kan tolka ett tema! :O)

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.