24 reaktioner till “Reserverad 15/366

 1. Så fint du har fångat den lilla reserverade katten. Jag är inte helt säker på att den vill bli klappad just där han/hon ligger och ser ut att ha det bra i sin lilla korg. Men jag är ingen kattspecialist. Är nog lite rädd för dom 🙂 Hundar är mer tydliga, enligt mig, i sitt språk. Snyggt med en riktig närbild på kissen.

  Gillad av 1 person

  1. Tack Marie. Bilden är från en park här i närheten där det finns gott om vilda katter. Är inte heller någon kännare av katter, är de inte lite lömska 😉 Fanny är också rädd för dem.

   Gillad av 1 person

 2. Jag läste om att många människor tydligen har svårt att tolka kattens signaler. Fast jag tycker inte det och tydligen inte hundarna heller. Men det var ett fint foto du tagit. Jag gillar att det är samma bruna nyanser på katt och korg mot den blå bakgrunden.

  Gillad av 2 personer

   1. Åhhh nej.. jag minns så väl när jag försökte komma ihåg ditt namn att jag tänkte leta på din blogg om jag kunde hitta det. Men sen var jag så säker på att du hette Anki så jag lät dig heta Anki. Ber om ursäkt, nu kommer jag iallafall aldrig glömma vad du heter. Det har hänt att jag blivit kallad Anna och liknande och det känns faktiskt inte så kul. Tack för rättelsen Annika!!!

    Gillad av 1 person

 3. Underbar bild med fin harmoni i färgerna. Ser dock inte ut som om katten uppskattar ditt sällskap. Läckert med bara ögonen och öronen som sticker upp ovanför korgens kant.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.