13 reaktioner till “Okända människor 20/366

   1. Såg faktiskt inte att den var brusig. Tittade nog bara i mobilen och där syns det inte. Men i fullt format på datorn, så ser jag ett visst brus 🙂
    Det ser mysigt ut. Ett glas vin på en uteservering hör till livets goda. Får lite Rom-känsla 🙂
    Jag funderar över tiden på dygnet, som bilden är tagen?

    Gillad av 1 person

   2. Min make brukar säga, ”bryr dig inte om att det kanske är lite brus ibland, de flesta tittar ändå på bilderna på mobilen”. Det stämmer ju att detaljerna kanske inte kommer fram lika bra till skillnad mot en dator men jag jobbar på att alla bilder ska se bra ut i fullformat, fast det misslyckas ibland och ibland låter jag det vara för att det knappt syns. Bilden är tagen precis vid skymning, hade lite ”Blå timmen” känsla men det framkom inte alls på bilden. Tack för din kommentar Claes och jag lovar, ska inte be dig att kommentera bilden som jag gjorde den här gången, det är upp till var och en hur mycket man vill säga om en bild, fast medger att jag var lite nyfiken 😀

    Gillad av 1 person

   3. Jag har absolut inget emot om du skulle be mig kommentera en bild som jag kanske ”gått förbi” lite snabbt. Det får du gärna göra 🙂
    Jag är själv lite känslig för det där med brus när det gäller mina egna bilder. Men egentligen behöver en bild inte vara dålig för att den är lite brusig. Och i en del bilder kan det ju faktiskt passa med ett visst brus.
    I Rom tog jag en del bilder på kvällarna med ISO 1600 och de har ett visst brus. En del kan man få bort i Lightroom, men inte allt. Om man tittar på en mobil, så kanske det inte märks, men i stort format på en dator syns det.

    Gilla

 1. Ser skönt ut att kunna sitta där och umgås och titta på folk. Fin komponerat och att solen finns där är inte att ta miste på och skuggorna också. Du får skicka hit lite sol och värme, men idag har vi haft hela 8 grader. Man får vara tacksam för det 🙂
  Önskar dig en fin söndagskväll !

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.