22 reaktioner till “Blåser 21/366

 1. Perfekt tajmat med den starka vågen som är så skummig, det var inte tillrådligt att promenera över bron till fyren den dagen 🙂 (för det är väl en gångbro ?) härliga starka färger – Gillas, härligt ljus. Molnen är jättevackra men lite oroande – oväder på ingång eller på utväg månn tro….. 🙂 vackra är dom med sina färgtoner och formationer.
  Jag kan tänka mig att du fick hålla i ”hatten” rejält när du var där nere och fotade 🙂
  Önskar dig en fortsatt härlig dag !
  Kram Marie

  Gillad av 1 person

  1. Tack Marie för din långa kommentar, du tar dig verkligen tid och det tror jag inte bara jag uppskattar.
   Nej, det är egentligen ingen gångbro menad för allmänheten att gå på men jag har gått där en gång när den var nybyggd. Nu stod jag inte nära utan zoomade så mycket det gick och dessutom var det lä där jag stod.
   Nu ska jag ta kameran och gå ut en sväng. Önskar dig en fin fortsatt tisdag.
   Kram från Malta 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.