21 reaktioner till “Fastkedjad 24/366

 1. Intressant bild. Vattnet ser inbjudande ut. Väcker några frågor. Vad är slange till för? Ska däcket vara skydd mot kajen när en båt ligger där?

  Gillad av 1 person

  1. Slangen ser ut som en vanlig vattenslang och dessa kan ju användas till mycket. Gissar att däcket är till för att flyttas ner intill kajen när båten lägger till. Tack för din kommentar ”vad du nu än heter” 😉

   Gillad av 1 person

  1. Roligt att det blev så många reaktioner på just den där gröna slangen 😀 Gissar att den används när båten lägger till. Fast jag vet inte. Tack för din kommentar och trevlig helg!

   Gilla

 2. Perfekt till temat.Snyggt med kajen lite diagonalt och härlig färg på vattnet. Men jag har lite svårt att avgöra vad som är fastkedjat. Sitter kättingen i slangen eller i järnet på kajen? Och om den sitter i slangen, så undrar man ju varför? 🙂 Tänk att en vanlig, enkel bild kan ge upphov till så många funderingar. Och du hade nog inte väntat dig att slangen skulle väcka sådant intresse 🙂

  Gillad av 1 person

  1. Nej, och jag hade faktiskt inte ens noterat den där gröna slangen. Var till och med tveksam till om bilden inte var lite för tråkig för att ens få vara med. Nu har den stället givit mig många skratt och olika funderingar över hur det egentligen ligger till med den där slangen och kedjan 😀

   Gillad av 1 person

 3. Hihi….mysteriet med den gröna slangen 🙂 Den har väckt intresse och kul att man när man som betraktare får massa funderingar omkring en bild. Man blir nyfiken och den här bilden har lockat till många tankar 🙂
  Hur som, jag gillar det blå vattnet, ljuset, skuggorna och kompositionen som sådan.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.