19 reaktioner till “Sitt fint 29/366

 1. Men så fränt med husdjuren på affären. Första gången jag såg det var i Stockholm får något år sedan på H&M. Jag bara gapade…har aldrig i mitt liv sett en hund på en klädaffär i mitt 40 åriga liv (då) . Min barndomskompis som har bott där i Sthlm i 25 år sa: Hallå där sken småstadstjejen fram… Ja det är klart vars ska man lämna och byta fast dem ? Inte riktigt som i stan här , hi hi …. Så bra att man kan göra det för sina djur, tänk om man skulle lämna de utanför och de inte vore kvar, hemska tanke! Nu för 2 år sedan öppnades Espresso house här hemma. Där kan hundarna följa in, mysigt.

  Gillad av 1 person

  1. Tack Eva för din långa och läsvärda kommentar. Här är det ganska vanligt att man får ha med sin hund i olika mindre butiker och även på apotek. Fast de större livsmedelsaffärerna tillåter inte husdjur, det finns ju vissa krav även här. Så när vi åker och handlar till helgen då får Fanny stanna hemma istället 😀

   Gillad av 1 person

 2. Helt underbart att hundar får följa med i affärer och att sitta i en kundvagn är ju praktiskt. Så duktig hon är er fina Fanny ! Det var en behändig hund med sina 10 kg. Praktiskt med en som man tar lätt med. Min är ”bara” 30 kg och normalviktig 🙂
  Det har varit lite dåligt med kommentarer från mig men jag återkommer idag 🙂
  Önskar dig en skön söndag där nere vid Medelhavet ! Kram Marie

  Gillad av 1 person

  1. Tack Marie! Ja, det är praktiskt med en liten vovve men ändå är hon för tung att ha med i kabinen om vi ska flyga, så våra resor har begränsats med det är hon värd.
   Ha en fin fortsatt söndag du med!! Kram // Anita

   Gillad av 1 person

   1. Det blir så även här, att resorna blir färre. Jag tycker också det är värt att avstå och istället kanske ta med hunden på lite turer inom landet istället. Allt har sin tid.

    Gillad av 1 person

   2. Fanny är min första hund och sen hon kom till som medlem i vår lilla familj så har mina vyer vidgats en hel del, utan att behövt resa utomland. Bara idag upptäckte vi ett helt fantastisk naturområde där Fanny med glädje skuttade runt. Den här är ön är liten och att efter 20 år ännu hitta nya pärlor att besöka är värt mycket. För att inte tala om alla människor man möter som också har hund. Då är det helt naturligt att man pratar med främmande människor till skillnad mot om man promenerar ensam.

    Gillad av 1 person

  1. Tack Anki! Ja, Fanny kände sig nog lite vilsen att behöva sitta i en kundvagn istället för att gå själv. Men det var bra att hon fick följa med 😀

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.