21 reaktioner till “Frisyr 34/366

 1. Ojoj, sån frisyr verkar jobbig att sköta ! 🙂 Perfekt att solen lyser just direkt på håret och skapar ljus och färg och att resten verkar vara mer i skugga. Du har verkligen hittat perfekt plats på att fota. Gillas skarpt !

  Gillad av 2 personer

  1. Jag tror faktiskt inte att det är så jobbigt att sköta en frisyr som hon på bilden har. Däremot att göra den och när den väl är gjord sköter håret sig själv. Tack för din fina kommentar Marie.

   Gillad av 1 person

 2. Åh vilket häftigt foto tycker jag. Som Marie säger du fångat hennes guldhår i precis rätt ljus i kontrast till bakgrunden. Snyggt ändå att man ser det som är i bakgrunden. Det ger innehåll till bilden.

  Gillad av 1 person

 3. Jag har alltid undrat hur folk med sådana frisyrer orkar hålla på med dem. Hur lång tid tar det att fläta så många pyttesmala flätor? Flätar de ur håret när de tvättar det eller tvättar de det ändå? Blir det verkligen rent i så fall? Men snyggt är det! 🙂

  Gillad av 1 person

  1. Tack för din kommentar Helena. Ja, man kan undra men jag gissar att när det väl är flätat så behålls flätorna säkert ett par månader, minst. Tror de tvättar precis som det är och då kan man ju undra om det blir rent eller inte… 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.