13 reaktioner till “Skott 46/366

  1. Åh, det ser väl ganska lovande ut? Fikonträd är robusta – de tycks klara det mesta! Längtar efter att vårt nysatta träd ska börja bära frukt. Har du förresten känt de fantastiska doften när man passerar ett solvarmt fikonträd? Som ett stråk av vanilj i luften.

    Gillad av 1 person

  2. För mitt öga ser det i alla fall hoppfullt ut. Ett fint skott är det i vart fall. Kul med fikonträd. Vi köpte ett 2018 på Bornholm men tyvärr dödade min mamma det när jag hade det på vinterförvaring hos henne. I höstas köpte jag ett nytt, vågar inte ha det hos mamma en gång till utan har det på balkongen nu. Hoppas så att det ska klara sig.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.