Mitt första möte med… 54/366

Mitt första möte med en bonde som leder sina får var då vi vandrade utmed Viktoria Lines. Har under mina snart tjugo år här på ön aldrig mött en bonde med djur som går i det fria.Bonusbild!
De var så fina men jag hade ”bara” mitt macro objektiv med den här gången för att fotografera vårens alla vilda blommor. Hade aldrig förväntat mig det här mötet.
Tema Nr: 195

 

21 reaktioner till “Mitt första möte med… 54/366

 1. Vilken fin bild du tagit. Snyggt att du tog med stenmuren och det gröna. Det blir en fin linje i bilden. Det är också kul att du har kontakt med fåren (och getterna) men inte med mannen med kepsen. Fin bild tycker jag.

  Gillad av 1 person

  1. Hade gärna haft kontakt med mannen som ägde djuren men allt gick så fort och han var naturligtvis helt koncentrerad på sina djur medan jag svor lite för mig själv att jag hade ”fel” objektiv 😉 Tog flera bilder när han var på väg bort genom grinden men de blev inte bra alls. Inte varje dag man möter en fåraherde, iallafall inte här på Malta. Kor som går och betar på ängar har jag heller aldrig sett. Inte kul att tänka på att de är instängda i sina lador.

   Gillad av 1 person

 2. Fina kompositioner båda två. Den första bilden med stenmuren, den lite gropiga gångvägen känns så genuin och vacker. Glädjer mig att djuren får gå fritt med bonden. Härlig tolkning på temat Anita ! 🙂

  Gillad av 1 person

  1. Tack Anki! Fanny var med och vi var snabba att koppla henne. Hon var väldigt nyfiken på de underliga djuren. På ett annat ställe där vi vandrar ibland finns det hästar som ofta kommer i stora grupper. Även här verkar hon mer nyfiken är rädd för de stora djuren men vi kopplar henne så fort vi ser dem. De kan ju sparkas ordentligt om det kommer en vovve som nyfiket springer runt benen.

   Gillad av 1 person

 3. Härliga bilder. När jag är i Grekland är det ingen ovanlig syn 🙂 Gillar getter, de är fina och ofta nyfikna. Bra med vägen som leder in i den första bilden. Bra med ögonkontakten med ”ledargeten” i den andra bilden.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.