22 reaktioner till “Stenar vid havet 55/366

 1. Gillar ljuset i bilden och de suddiga människorna. Skrivs det mnågot om att man inte ska stapla stenar hos dig? Senast förra veckan dök det upp inlägg på Facebook om att man inte ska stapla stenar. Man förstör livsmiljöer för djuren.

  Gillad av 1 person

  1. Tack Anna! Här skrivs ingenting om att man inte ska stapla stenar. De här staplarna var små och förmodligen skapade av barn. De var omkullvälta efter några dagar men även om de skulle finnas kvar idag skulle de knappast störa eller förstöra för någon.

   Gilla

 2. Jag har alltid älskat stenstaplar och själv gjort ngn vid enstaka tillfälle.
  Men lärde mig nyligen att man ska låta bli. Tydligen förstör det miljön för massor av små organismer som behöver få vara ifred där under stenarna. Det har jag aldrig någonsin tänkt på förut.
  Ska försöka hålla mig ifrån att stapla sten framöver….men fint är det 😛

  Gillad av 1 person

 3. Vacker komposition du valt och ljuset som jag gillar så mycket i dina bilder finns här också. Stenar av olika slag är så vackert och de här har mjuka fina nyanser. Mycket snygg diffus bakgrund som gör att fokusen ligger på stenarna.

  Gillad av 1 person

 4. Så fint med staplade stenar. På Fårö har de skyltar om att man inte får stapla. Jag brukar göra staplar på sandstranden när jag är utomlands, där spolar ju vattnet bort dem i vilket fall som helst.

  Gillad av 1 person

 5. Fin bild med vackra milda färger och vackert ljus. Snyggt med det korta skärpedjupet. Jag läste också om uppmaningen att inte stapla stenar. Det blir väl ett problem när många gör det vilket tydligen är fallet. Fast man vet ju hur det kan krylla av allt möjligt under en sten och det är väl synd att störa.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.