15 reaktioner till “Någons hem 59/366

  1. Man väljer själv namn på sitt hus. När vi hade hus i St Julians gav vi det namnet Larnita House efter våra namn Lars och Anita. De som köpte huset då vi sålde lät namnet vara kvar och efter tolv år har huset samma namn än idag. Tack för din kommentar Claes.

   Gilla

 1. Då är det bäst att jag åker dit och tar mitt hus i besittning 😀 Kul idé att namnge sina hem.
  Kanske ska döpa mitt hus till Villa Kattkulla 😀
  Fina färger och fin komposition, gillar att du fått med den röda dörren. ❤

  Om det blivit fler kommentarer får du ta bort de andra hahaha 😀

  Gillad av 1 person

 2. Vilken snygg bild. Så bra att du delade den i två. Det blir fina kontraster mellan dem. Den knallröda blanka dörren och den matta ljusa väggen med små mönster. En snygg fond mot det svarta namnet. Jag tycker foto var mycket lyckat med den annorlunda lösningen.

  Gillad av 1 person

 3. Fin bild med härliga färger! Min mormor och morfars hus kallades för Björkhamra och jag kommer ihåg att när jag var liten tyckte jag det var så fint. Jag ville att vårt hus också skulle ha ett namn. 🙂

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.