16 reaktioner till “Nötning 70/366

  1. Jag är väldigt svag för den typen av bilder, på det som är slitet, rostigt och åldrat. Vet inte varför, men jag tycker det gör sig så bra på bild, precis som här. Gillar också att du tagit med namnet/ordet, som är inristat i väggen till höger om fönstret 🙂

    Gillad av 1 person

  2. Säger som Claes att jag är svag för den där typen av bilder med slitet, åldrat och rostigt och här har du verkligen hittat något som är vackert. Gillar de milda färgtonerna, ljuset och skuggan.

    Gillad av 1 person

  3. Mmm – älskar gamla dörrar och fönster. Och får verkligen mitt lystmäte här i Grekland. Min följeslagare flinar alltid åt mig för att jag återigen stannar och fotograferar en dörr… Här har du hittat underbara färger och riktigt vackert slitage! Fint!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.