14 reaktioner till “I vägen 71/366

 1. I think it’s still a great picture as it tells or begs a story… The cable is for a TV or telephone maybe, the plant has seen better days and perhaps needs watering and the window panes make you wonder why they are blacked out or covered. Intriguing. And such big hearts too.

  Gillad av 1 person

 2. Även jag blev störd av sladden, växten och plasten på fönstren. Att det var ‘”i vägen” kändes som en självklarhet för mig..
  För övrigt tycker jag att det är en fin bild!

  Gillad av 1 person

 3. Vilken kreativ lösning du har hittat på temat och jag håller med EvaCarola att jag bara tänkt på vägen. Så nu har jag nåt annat att jobba med i tankarna inför det temat 😄
  Så fin komposition och visst är det störande med de tre detaljerna men som ska vara där för temat skull och det är en härlig bild med färg och ljus också.

  Gillad av 1 person

 4. Kreativ tolkning 🙂 Jag skulle nog säga 5 inslag 🙂 Tänker då på växten, sladden, gallret för fönstret, plasten (eller vad det nu är) på fönsterglaset och slutligen näten i hjärtana. Fast allra mest sladden och växten 🙂

  Gillad av 1 person

 5. Jag har inte läst de övrigas kommentarer innan jag skriver det här. Det var en rolig tolkning av temat som bjuder in till funderingar. Jag förmodar att du menar sladden och växten och kanske gallret eller näten i fönsterluckorna. Det kanske finns något i vår strävan efter det perfekta fotot som gör att man undviker, plockar bort och justerar sin bild så att den blir så ren och enkel som möjlig men kanske inte så realistisk.

  Gillad av 1 person

  1. Tusen tack för dina synpunkter Marie! Visst var det dessa tre detaljer som jag tänkte på och jag håller med i vad du skriver om vår strävan efter det perfekta fotot.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.