14 reaktioner till “Arkad 96/366

 1. Underbar bild på den vackra arkaden. Härliga färger och fantastiskt djup. Men jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag gillar att du har med de två personerna till höger eller. Har tittat länge på bilden och ibland tycker jag de stör. Hade nog föredragit att de inte var med 🙂

  Gillad av 1 person

  1. Du har rätt, bilden hade varit bättre utan människorna. Orsaken till att jag alls tog med dem var att jag kände att jag inte ville att den alltför mycket skulle likna den bild som jag hade till temat ”Tunnelseende”. Fast det var ju förra året plus att den här bilden är tagen från andra sidan av arkaden så jag vet egentligen inte varför jag valde som jag gjorde 😕

   Gilla

 2. Så fint du fotat den vackra arkaden. Härligt ljus och dessa vackra byggstenar. Många av byggnaderna du fotar har den den här guldgula färgen som är så underbar tycker jag. Jag satt också och tittade på bilden och undrade över de två männen. Funderade du om du skulle behålla dem eller inte.

  Gillad av 1 person

  1. Tusen tack för alla fina kommentarer Marie. När det gäller bilden till temat ”Arkad” valde jag att inte ta bort människorna eftersom bilden då skulle blivit väldigt lik den jag tog till temat ”Tunnelseende”. Fast det var förra året och ingen annan än jag själv skulle tänka tanken. Bilden hade gjort sig bättre utan människor. 🙂

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.