9 reaktioner till “En torpdröm 139/366

 1. hahaha! Jag blev så full i flin när jag såg denna grind, den och temat passade så bra in i mina funderingar just nu. Jag har just fått en fixidé i huvudet om att det vore roligt med en koloni, att få fixa och dona. Men jag inser att det bara är något jag skulle tycka vara roligt i huvudet och under en väldigt kort tid. En torpdröm är nog bara något som ska förbli en dröm 🙂

  Gillad av 1 person

  1. Har haft samma fixa idé som du den senaste tiden. Vi håller ju på att försöka sälja vår lägenhet här på Malta men det går väldigt trögt. Ett tag funderade på att flytta till Spanien men det känner jag inte riktigt för längre eftersom jag inte talar spanska. Nu vill jag helst bo i ett hus på landet, kanske på Gozo. Har inte längre behov av närheten till ”storstadsvimmel”. Vill ha en egen täppa, ett stort gärna gammalt hus och minst en vovve till. Gissar att det förblir en dröm och känner jag mig själv rätt så kan mina drömmar plötsligt ändras. En söderhavsö kanske inte vore så dumt 😉

   Gilla

 2. En fantastisk bild till temat. Den fina men slitna grinden lämnar över till betraktaren att se det man vill. Att öppna upp till sitt eget drömrike vare sig det är verkligt eller i fantasin. Snyggt!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.