Vinsch 142/366

De är rostiga och fyller inte längre sin funktion. Det inte bara en vinsch utan två vinschar. Men de hjälpte mig iallafall att lösa ännu ett tema och att det blev två bilder beror bara på min oförmåga att bestämma mig för vilken bild jag ska välja. Vilken skulle du ha valt?
Tema Nr: 345

10 reaktioner till “Vinsch 142/366

  1. Fotoutmaningen är ju så sjukt rolig att vara en del av ut så många aspekter. Kul att själv fota, roligt och berikande att se era andras bilder och framför allt så lär jag mig så sjukt mycket. Vinsch var något jag absolut inte visste vad det var för något, lät mig ett helt nytt ord.

    Jag kan förstå att du velar lite mellan bilderna men jag lutar mer åt bild nummer två. Den är något rörigare men för mig händer det mer där. Den första är lite för steril på något sätt.

    Gillad av 1 person

  2. Snyggt och kul att du hittade dem. Jag letar fortfarande. Båda bilderna är fina. Den första bilden gör motivet tydligare, man ser vad det är för något men rent bildmässigt gillar jag den andra bilden bättre. Fint med lite omgivande miljö till allt det rostiga.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.