Slutar med 365+1 Foton 2020

IMG_4096Har bestämt mig för att lämna fotoutmaningen 365+1 Foton 2020.
Inspirationen har falnat och utmaningen ger mig inte längre någon behållning.  Till alla deltagare som ännu känner inspirationen att gå i mål önskar jag lycka till samtidigt som jag vill tacka de som följt mig och kommenterat mina inlägg. Bilderna jag visar har inget egentligt syfte och vad jag ska använda den här bloggen till får framtiden utvisa. Medan min andra blogg är inriktad på fotografering kommer jag kanske skriva mer i den här och på svenska. Beslutet att hoppa av känns iallafall bra.

By the way, ser du att det är något som inte riktigt stämmer med sista bilden?

20 reaktioner till “Slutar med 365+1 Foton 2020

 1. Tråkigt att du inte ska vara med längre! 😦 Men man kan inte vara med på allt och ibland måste man prioritera det man känner är det viktigaste. Jag kommer att sakna alla dina vackra bilder och tack för alla uppmuntrande kommentarer på min sida.
  Den sista bilder var klurig, jag får inte ihop den, är det ett fotomontage?

  Gillad av 1 person

  1. Tack Agneta för dina fina ord.
   På den sista bilden har jag suddat lite och redigerat bort ett par ben. Att det finns tre huvuden på bilden såg jag inte från början, tyckte den var lite roligt 🙂

   Gilla

 2. Jag kände det på mig och det känns jättetråkigt! Precis när jag kommit i gång igen! Men jag vet också att man måste ha paus i bland! Kanske kommer du tillbaka igen som jag har gjort! Du slutar ju inte med bilder och om det får någon annan inriktning här blir spännande att se! Lycka till med fortsättning och trevlig sommar!

  Gillad av 1 person

  1. Tack så mycket Anneli! Ja, vem vet, kanske kommer jag tillbaka igen. Är ganska så duktig på att fatta beslut som jag senare ångrar 😉

   Gilla

 3. Åh, så tråkigt att du känner så! Jag gillar dina bilder och kommer att sakna fläkten från Malta, så jag kommer att besöka din sida framöver… Fortsätt fota, bara!

  Gillad av 1 person

  1. Men.. tack så jättemycket Jill för dina fina ord!! Jag kommer fortsätta att följa dina inlägg eftersom de känns inspirerande och för att du är duktig på både att tolka teman och att handskas med din kamera. Vi ses framöver 😀

   Gilla

 4. Tråkigt att du slutar, jag kommer att sakna dina fina Malta inlägg & Fanny. Tack för fina fina & peppande kommentarer. Man måste lyssna på vad hjärtat säger, men vem vet du kanske får suget tillbaka? / E

  Gillad av 1 person

  1. Tack Eva! Ja, vem vet men just nu känns det som att det räcker med en blogg. Lycka till med utmaningen! Fast att du inte skulle gå i mål efter alla dessa år är det nog ingen som tror 😀
   Fortsätter att följa dig och några till som jag inte gärna vill vara utan.

   Gillad av 1 person

   1. Så kul att du följer mig vidare ändå 🤗 ja jag går i mål även i år, fast det känns att aktiviteten har minskat under våren vilket är tråkigt! Corona har nog gett avtryck även i bloggvärlden…

    Gilla

 5. Det var sorgligt Anita. Men det blir bara jobbigt att känna krav och försöka vara kreativ samtidigt. Jag uppskattar dina bilder så mycket. Både för att du visar så mycket som är annorlunda och för att du är en duktig fotograf. Jag kommer att sakna dig. Men om din blogg finns kvar så får jag njuta av det du lägger ut. Hoppas du hittar tillbaka till oss.

  Gillad av 1 person

  1. Tack snälla för dina fina ord Marie. Har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska använda den här bloggen till. Kommer att fortsätta att följa dig och några andra som jag uppskattar och helst inte vill tappa kontakten med.

   Gillad av 1 person

 6. Jag kommer att sakna dina bilder ❤
  Det har varit dåligt med inspiration för mig oxo i isoleringen.
  Men jag önskar dig en underbar sommar ❤
  Tack för alla vackra bilder du har visat ❤

  Gillad av 1 person

 7. Äsch så tråkigt! Jag kommer att sakna dina bilder från din fina miljö, och fina vovven. Men jag förstår dig, sånt händer. Jag kommer att titta in till din andra blogg. Vad gäller getterna såg jag genast tre huvuden och två par ben och hann undra om det fötts en med två huvuden!

  Gillad av 1 person

  1. Nej, ingen som fötts med två huvuden, som tur väl var. Bilden är manipulerad fast först såg jag faktiskt inte att det var mer än två huvuden.
   Tack för din kommentar och jätteglad blir jag förstås om du vill titta in på min andra fotoblogg.

   Gilla

 8. Jag har varit usel på besök senaste månaden/månader. Våren 2020 har varit så speciell och fokus och intresse för saker har dalat för mig. Livet har verkligen gått upp och ner, höga toppar och djupa dalar. Men nu har min glädje för bilder och foto återvänt och då smärtade det att läsa att du valt att hoppa av. Vi har ju ”hängt” i många år lite till och från hos varandra. Jag blir alltid så glad av dina bilder och dina kommentarer. De är genomtänkta och personliga. Jag kommer sakna dig här men får börja följa din andra blogg istället. Även om vi aldrig träffats eller setts så är det något med dig, dina bilder och dina kommentarer som gör att du känns levande och en del av min verklighet 🙂 Sköt om dig! Hoppas våra vägar fortsätter att korsas. Kram!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.