Låter bloggen vila…

Som jag skrev i förra inlägget så har jag av olika skäl hoppat av 365+1 Foton 2020.
Eftersom jag inte riktigt vet vad jag ska ha den här bloggen till låter jag den ligga vilande.
Tills vidare kommer jag endast lägga ut mina bilder på min primära blogg. Blir naturligtvis väldigt glad om du vill följa mig i spåren men har också full förståelse för att ni som deltar i Fotoutmaningen har fullt upp med att titta in hos aktiva deltagare. Några kommer jag fortsätta följa för att inspireras och för den värdefulla kontakten.

Önskar er alla lycka till!
Anita Berglund

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.