Låter bloggen vila…

Som jag skrev i förra inlägget så har jag av olika skäl hoppat av 365+1 Foton 2020.
Eftersom jag inte riktigt vet vad jag ska ha den här bloggen till låter jag den ligga vilande.
Tills vidare kommer jag endast lägga ut mina bilder på min primära blogg. Blir naturligtvis väldigt glad om du vill följa mig i spåren men har också full förståelse för att ni som deltar i Fotoutmaningen har fullt upp med att titta in hos aktiva deltagare. Några kommer jag fortsätta följa för att inspireras och för den värdefulla kontakten.

Önskar er alla lycka till!
Anita Berglund

Slutar med 365+1 Foton 2020

IMG_4096Har bestämt mig för att lämna fotoutmaningen 365+1 Foton 2020.
Inspirationen har falnat och utmaningen ger mig inte längre någon behållning.  Till alla deltagare som ännu känner inspirationen att gå i mål önskar jag lycka till samtidigt som jag vill tacka de som följt mig och kommenterat mina inlägg. Bilderna jag visar har inget egentligt syfte och vad jag ska använda den här bloggen till får framtiden utvisa. Medan min andra blogg är inriktad på fotografering kommer jag kanske skriva mer i den här och på svenska. Beslutet att hoppa av känns iallafall bra.

By the way, ser du att det är något som inte riktigt stämmer med sista bilden?

Utomhusaktivitet 127/366

Għajn Tuffieħa ligger på Maltas nordvästkust och hit åker jag ibland med Fanny. Här finns branta sluttningar och höga klippor samt många smala stigar att vandra på. Fanny trivs som fisken i vattnet liksom jag som älskar att gå i naturen plus att vi båda får motion.
Tema Nr: 335